Endurance

Onko sinulla kokemusta kestävyyslajeista kuten esim. polkujuoksusta, maratoneista ja uinnista? Tai oletko aikaisemmin osallistunut swimrun sprint matkoihin ja haluat haastaa itseäsi hieman lisää? Jos vastaus on kyllä Solvalla Swimrun Endurance on juuri oikea valinta sinulle! 

Solvalla Swimrun Endurance järjestetään vuonna 2018 toista kertaa. Matka on pituudeltaan n. 25 km, josta n. 3,5km on uintia. Koska matka on pidempi kuin sprinttimatka se vaatii osallistujalta kaiken puolin parempaa kestävyyttä. Endurance matkan juoksuosuudet eivät kuitenkaan ole teknisesti ihan yhtä vaativia kuin sprinttimatkan osuudet. Toisaalta matkan varrelta löytyy paljon haasteita kuten esim. 350 askeleen portaat ja Swinghill laskettelumäki, joka huipentaa Endurance kisan. Kisasarjoja on kolme: miesten, naisten ja mixed.

Avaintiedot:

 • Matkan pituus: 25 km
  • Juoksua: 21,5km
  • Uintia: 3,5km
   • Pisin yksittäinen uintiosuus: 750 m
 • Veritkaalisuus: 500 m
 • Tankkauspisteitä: 3
 • Technicality: Uphill: staircase with 350 steps and Swinghill downhill skiingslope, faster running paths than in the sprint race

Please note that the route may be subjected to change

Learn more about the race here:

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan Solvalla Swimrun Endurance kilpailuun 

Hinta: 165 euroa / joukkue. Ilmoittaudu 31.12.2017 mennessä koodilla:  ”earlybird” , niin saat -20% alennusta vuoden 2017 hinnasta.

Hinta alkaen: 1.1.2018: 170 euroa / joukkue

Mikäli koet ongelmia ilmoittautumisen kanssa ole meihin yhteydessä.

Ilmoittautuminen on auki 19.9. 2018 asti. Tämän jälkeen on mahdollista ilmoittautua olemalla meihin yhteydessä. Jälkiilmoittautumisen hinta on 185 euroa/joukkue. Lisätietoa ilmoittautumisesta ja ryhmäilmoittautumisesta löydät täältä.

 
MATKUSTATKO HELSINKI-VANTAAN LENTOKENTÄLTÄ?

Tarjoamme perjantaina 21.9.2018 bussikuljetuksen Solvallaan!  Ole meihin yhteydessä niin kerromme lisää.


MAJOITUS

Majoituksen pystyy varaamaan Solvallan Urheiluopistolta, joka sijaitse Solvalla Swimrun kisan lähtöalueella. Majoituksen pystyy varaamaan kisalipun oston yhteydessä tai olemalla meihin yhteydessä.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close