PRESS

Tietoa Solvalla Swimrun kisasta

Swimrun on kilpailu, jossa kilpaillaan pareittain. Kukin pari juoksee maastossa yhdeltä järveltä toiselle, jonka jälkeen uivat järven yli. Solvalla Swimrun järjestetään erittäin vaativassa, vaihtelevassa ja hyvin kauniissa suomalaisessa metsämaastossa Nuuksion

Solvalla Swimrun oli vuonna 2013 ensimmäinen Swimrun kilpailu, joka järjestettiin Suomessa.  Vuonna 2018 Solvalla Swimrun järjestetään viidettä kertaa Solvallan Urheiluopistolla Espoon Nuuksiossa 22.9.2018. Solvalla Swimrun on osa ÖTILLÖ Merit Race-kilpailusarjaa kaudella 2019.

Solvalla Swimrun kilpailussa on kolme kisamatkaa ÖtillÖ Merit Race, Endurance ja Sprint. Järjestäjänä toimii Folkhälsan ja kisapaikkana Solvallan Urheiluopisto.

Tietoa kilpailumatkoista:

  • Solvalla Swimrun ÖTILLÖ Merit Race on n. 38,8 kilometriä, josta 5,8 kilometrin matka taitetaan uimalla.
  • Solvalla Swimrun Endurance julkaistiin 2017. Endurance osuus on matkaltaan pidempi ja haaste tasoltaan haastavampi kun sprintti osuus, mutta kevyempi kuin täysmatka. Matkan pituus on n. 24,4 km, josta 3,4 km on uintia.
  • Solvalla Swimrun Sprint kilpailun pituus on 14,4 km, josta juoksua on 12 km ja uintia 2,4 km. Tämä matka sopii swimrunin aloittelijoille.

Kaikissa Solvalla Swimrun – kisamatkoissa sarjoja on kolme: naisten, miesten sekä mixed-sarja.

 

Solvalla Swimrunin virallinen kisareitti 2018

Solvalla Swimrunin kisareitti 2018 tulee olemaan sama kun 2017 kisareitti pienillä muutoksilla. Virallinen kisakartta julkaistaan syksyllä 2018.

  • Huoltopisteet ovat merkitty sinisillä neliöillä.
  • Hyvät katsojapaikat ovat merkitty kolmiolla ja huutomerkillä

Solvalla Swimrun 2017 (1)

Kartta: Solvalla Swimrun 2017

Tarkemmat ratatiedot: Solvalla Swimrun Distances

Aikataulu

 

Press release

Suomi: Solvalla Swimrun Press release FI2017
Svenska: Solvalla Swimrun Press release sve2017
English: Solvalla Swimrun Press release EN2017

Lisäkysymyksiin vastaa

Race Manager Alexandra Kvist, +358 44-7578885 / +358 9 8678 430 , solvalla.swimrun (at) folkhalsan.fi


Tietoa Solvallasta

Solvalla on kansallinen urheiluopisto Espoon Nuuksiossa, Nuuksion Pitkäjärven rannalla. Nuuksion kansallispuiston ainutlaatuinen, koskematon luonto on Etelä-Suomessa ainutlaatuista erämaaympäristöä. Solvalla sijaitsee noin 35 kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja 17 kilometriä Espoon keskustasta.

Solvallassa järjestetään liikunnanohjaajakoulutusta sekä syksystä 2011 alkaen hierojakoulutusta. Niistä molemmat tähtäävät ammattitutkintoon. Koulutukset ovat houkuttelevia, ja ne tarjoavat erinomaisia työmahdollisuuksia liikunnan, virkistystoiminnan, vapaa-ajan- ja nuorisotoiminnan sekä hieronnan aloilla.

Ammattikoulutuksen lisäksi Solvalla järjestää myös lyhyempiä liikunta- ja kuntoilukursseja ja leirejä eri lajien edustajille – lapsille, nuorille ja aikuisille. Lisäksi, Solvallan urheiluopisto toimii mahtavana liikunta- ja kohtaamispaikkana esimerkiksi urheiluseuroille ja yrityksille, organisaatioille, kouluille ja päiväkodeille sekä seurakunnille.

Solvallassa on uusi urheiluhalli Solvalla Arena, uusi kuntosali, tekonurmikenttä, voimistelusali, yösijaa n. 100 vieraalle, luentosaleja, kaksi rantasaunaa sekä runsaasti metsäreittejä retkeilyä ja hiihtoa varten.

Tutustu Solvallan urheiluopistoon

13A22-080

 

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close