ÖTILLÖ Merit Race

Oletko swimrun konkari? Onko sinulla kokemusta triathlonista, aquathlonista tai muista extreme urheilulajeista? Jos vastuas on kyllä niin haasta itsesi ilmoittautumalla Solvalla Swimrun ÖtillÖ Merit race kilpailuun!

Solvalla Swimrun ÖtillÖ Merit Race on kokonaisuudessaan 38,8km, josta n. 5,8 km on uintia. Kyseinen matka on yhdistelmä Solvalla Swimrun Sprint ja Endurance matkoista, joten luvassa on sekä vaativia juoksuosuuksia ja raskaita nousuja. Kilpailusarjoja on kolme: Miesten, naisten ja mixed.

ÖtillÖ Merit Race lyhyesti:

 • Kokonaismatka*: n. 38,8 km
  • Uintia: n. 5,8 km
   • Pisin yhtenäinen uintimatka: n. 750 m
  • Juoksua: n. 33 km
 • Vertikaalinen: 650 m
 • Teknisyys: Raskaita nousuja: matkan varrelta löytyy mm. pitkät portaat, sekä swimghill laskettelumäki, joka huipentaa kisan. Osa juoksuosuuksista ovat nopeampia ja osa teknisempiä.
 • Tankkauspisteitiä: 5 kpl

*Huomioi että matkan pituus ja sisältö saattaa muuttua

”Great trails, atmosphere and race organisation 🙂 Very challenging competition, much more challenging than Stockholm Swimrun and Amfibiemannen in Sweden, but not impossible if you don’t let the cold waters stop you”

ÖtillÖ Merit Race participant in 2016

Olemme erittäin ylpeitä ÖtillÖ Merit Race tittelistämme.

ÖtillÖ Merit race kisat valitaan seuraavilla kriteereillä:

“These are the races that we feel are important to the development of the sport of swimrun. We also feel that these races provide a great experience for the racer.”

ÖtillÖ

Mitä ÖtillÖ Merit Race merkitsee?

Kaikki joukkueet jotka osallistuvat Solvalla Swimrun ÖtillÖ Merit Race kisaan keräävät pisteitä ÖtillÖ rankingiä kohtaan. Nämä pisteet ovat olennaisia niille joukkueille, jotka haaveilevat ÖtillÖ Swimrun maailmanmestaruuskisoihin osallistumisesta, sillä joukkueet valitaan rankingin perusteella. Valinnat Swimrunin maalmanmestaruuskisoihin tapahtuu myös niin sanotulla ”random ticket selection” menetelmällä. Tämä tarkoittaa että kaikkien Merit race kisoihin osallistuneiden joukkueiden kesken arvotaan myös vapaalippuja ÖtillÖ kisoihin. Valinnat ÖtillÖ maailman mestaruuskisoihin tapahtuu jokaisen vuoden 31 joulukuuta sekä rankingin että ”random ticket selectionin” perusteella.

Solvalla Swimrun 2018 on ensimmäisiä ÖtillÖ Merit Race kipailuja kaudella 2019. Käytä kuntoasi, jota olet kehittänyt vuoden 2018 aikana ja potkaise vauhdilla käyntiin seuraavan kauden.  #usethemomentum

otillo

Opi lisää Solvalla Swimrun ÖtillÖ Merit Race matkasta ja ÖtillÖ:stä (Englanniksi): 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan Solvalla Swimrun ÖtillÖ Merit Race 2018 kisaan

Hinta: 195 euroa/joukkue. Hinta sisältää:

 • kisaliput kahdelle hengelle
 • 2 x uimalakit
 • tankkauspisteiden juomat ja ruoka
 • lämmintä keittoa maalintulon yhteydessä
 • kisabuffet molemmille kilpailun jälkeen
 • saunomismahdollisuuden Solvallan rantasaunoissa kisan jälkeen
 • kolme ensimmäsitä joukkuetta joka sarjassa palkitaanIlmoittautuminen on auki 19.9. 2018 asti. Tämän jälkeen on mahdollista ilmoittautua olemalla meihin yhteydessä. Jälkiilmoittautumisen hinta on 210 euroa/joukkue.

Osallistumalla  Solvalla Swimrun ÖTILLÖ Merit race kisaan hyväksyt ÖTILLÖ:n säännöt.

Mikäli koet ongelmia ilmoittautumisen kanssa ole meihin yhteydessä. 


MATKUSTATKO HELSINKI-VANTAAN LENTOKENTÄLTÄ?

Tarjoamme perjantaina 21.9.2018 bussikuljetuksen Solvallaan!  Ole meihin yhteydessä niin kerromme lisää.


MAJOITUS

Majoituksen pystyy varaamaan Solvallan Urheiluopistolta, joka sijaitse Solvalla Swimrun kisan lähtöalueella. Majoituksen pystyy varaamaan kisalipun oston yhteydessä tai olemalla meihin yhteydessä.

37282914005_11a042801a_z

Tiesitkö että Solvalla Swimrun on ensimmäinen ÖtillÖ Merit Race kaudelle 2019?

#usethemomentum

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close